Publik: Smartare än en femteklassare.

SENIORNETFYREN - AKTIVITET

 Bertil meddelar:  Här kan du se vilka utflyktsmål som vi varit på under mina två år: Flygmuseet i Säve, Postkodmiljonären,  Kvibergs Museum,  Seatons kulle,  Grindmossens cafe,  medium Schnitzel på Limmareds värdshus,ca 1 miljon påskliljor på Fagerås, Fysikaliska leksaker på Chalmers, Elof Lindälvs restaurangskola vår och höst,  Falkenbergsrevyn,  Laxbutiken i Falkenberg,  Bingolotto,  Flunsåsparken, studiebesök på Sveriges Television, (där kunde du också anmäla dig som statist till Molanders) Hammargårds reningsverk .

Med denna resa avslutar jag min tid som arrangör av aktiviteter för Seniornet.  Det har varit roligt, men det tar mycket tid och energi med planering och även genomförande, och nu vill jag ha mer tid till andra intressen.Ett stort tack till er alla som varit med på någon aktivitet och därmed bidragit till att vi har haft så trevligt tillsammans.Jag är glad och mycket stolt att det sammanlagt blev så många som 503 deltagare.     Bertil.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.10 | 13:01

Lena! Vilken fin sammansättning o vilka bra bilder från vår resa till Göteborg. Jättebra stöd för minnet.

...
20.10 | 00:45

Hej Lena! Det var en förnämlig fin och utförlig beskrivning av vår utflycktsresa den 17.10. Du har fått med allt efter som vi reste. Tack även för fina foton.

...
21.09 | 13:15

Hej, önskar följa med på Göteborgs rundturen min man och jag.

...
21.07 | 09:56

Kommer snart igång då skall jag anlita Ulf för hjälp med min dator

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS