Publik: Smartare än en femteklassare.

SENIORNETFYREN - AKTIVITET

 Bertil meddelar:  Här kan du se vilka utflyktsmål som vi varit på under mina två år: Flygmuseet i Säve, Postkodmiljonären,  Kvibergs Museum,  Seatons kulle,  Grindmossens cafe,  medium Schnitzel på Limmareds värdshus,ca 1 miljon påskliljor på Fagerås, Fysikaliska leksaker på Chalmers, Elof Lindälvs restaurangskola vår och höst,  Falkenbergsrevyn,  Laxbutiken i Falkenberg,  Bingolotto,  Flunsåsparken, studiebesök på Sveriges Television, (där kunde du också anmäla dig som statist till Molanders) Hammargårds reningsverk .

Med denna resa avslutar jag min tid som arrangör av aktiviteter för Seniornet.  Det har varit roligt, men det tar mycket tid och energi med planering och även genomförande, och nu vill jag ha mer tid till andra intressen.Ett stort tack till er alla som varit med på någon aktivitet och därmed bidragit till att vi har haft så trevligt tillsammans.Jag är glad och mycket stolt att det sammanlagt blev så många som 503 deltagare.     Bertil.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.06 | 16:44

Tack för en väldigt vacker beskrivning av vår härliga resa.

...
20.06 | 18:52

Det var en jättefin återblick av vår resa till Visingsö Ulf.
Du kan verkligen skriva,men o andra sidan så är du ju van!
Mvh. Lena o Lennart Johnsson

...
18.03 | 11:44

Hej är i Spanien har ingen mailadress till Joakim vi vill följa med på vårresan Gränna mm mm hoppas att någon läser detta och kan hjälpa oss tack på förhand

...
25.10 | 13:01

Lena! Vilken fin sammansättning o vilka bra bilder från vår resa till Göteborg. Jättebra stöd för minnet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS