Medlemskap i Seniornetfyren

Din rubrik

Medlemskap i Seniornet Fyren
Seniornet Fyren i Kungsbacka är en förening som startade i september år 2000. Förening vill bl.a främja äldre ( 55+) personers användning av den nya informationsteknikens möjligheter till bl.a. kommunikation och informationstjänster .

Detta görs under fria och avslappade former vid våra möten i ABF´s lokaler i Kungsbacka där vi har tillgång till snabba bredbanduppkopplade datorer.

Kunskapsnivåerna på deltagarna skiftar från den som inte har några som helst kunskaper om datorer och Internet till den som har egen dator och som vill, genom samtal med instruktör och andra deltagare fördjupa sina kunskaper inom olika ämnen.

Föreningen är ideologiskt och partipolitiskt obunden.

Kom gärna ner någon gång till våra möten (se rubriken "Mötesplats och tider" här till vänster) och prova på. Det kostar inget och Du får chansen att i lugn och ro skaffa dig en uppfattning om vilka möjligheter Du får.

Om Du sedan beslutar dig att bli medlem anmäler Du detta till den närvarande instruktören som tar upp ditt namn och övriga uppgifter.

Kostnaden för medlemskap är 50 kronor per år som betalas in på föreningens Postgiro 534957-6

Styrelsen

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.03 | 11:44

Hej är i Spanien har ingen mailadress till Joakim vi vill följa med på vårresan Gränna mm mm hoppas att någon läser detta och kan hjälpa oss tack på förhand

...
25.10 | 13:01

Lena! Vilken fin sammansättning o vilka bra bilder från vår resa till Göteborg. Jättebra stöd för minnet.

...
20.10 | 00:45

Hej Lena! Det var en förnämlig fin och utförlig beskrivning av vår utflycktsresa den 17.10. Du har fått med allt efter som vi reste. Tack även för fina foton.

...
21.09 | 13:15

Hej, önskar följa med på Göteborgs rundturen min man och jag.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS