Fotoalbum

Det var 35 personer som samåkte i bilar till Gamlestaden och TV 4

Vi var publik på inspelning av Postkodmiljonären som sänds i efterhand Efter kaffe och fralla i foajén fick vi platser på läktaren. Efter inspelning av första programmet får vi sitta på andra platser så det ser ut som ny publik till andra inspelningen. Programledaren Richard Sjöberg var lika trevlig och lika lång i verkligheten som han är i TV Det var intressant att se hur det går till och att vi skall applådera på beställning mmmm. Innan vi lämnade studion var vi några som bara måste provsitta stolen där programledaren och deltagaren sitter. Vi åkte till Kvibergs Kantina .De hade öppnat speciellt för oss och vi får njuta av vällagad pannbiff eller lax sedan kaffe och kaka. Ägaren berättar att vi är i Kvibergs gamla regementsmatsal. Några av de närvarande hade gjort sin militärtjänst här och mindes den tiden.. Därefter var vi på Idrottsmuseet.

Där vi kunde se många intressanta priser och bilder på många fina idrottsmän. Reseledaren fick applåder för ett fint arrangemang och det tackar han för.

Arrangör författare Bertil Karlsson

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

27.06 | 16:44

Tack för en väldigt vacker beskrivning av vår härliga resa.

...
20.06 | 18:52

Det var en jättefin återblick av vår resa till Visingsö Ulf.
Du kan verkligen skriva,men o andra sidan så är du ju van!
Mvh. Lena o Lennart Johnsson

...
18.03 | 11:44

Hej är i Spanien har ingen mailadress till Joakim vi vill följa med på vårresan Gränna mm mm hoppas att någon läser detta och kan hjälpa oss tack på förhand

...
25.10 | 13:01

Lena! Vilken fin sammansättning o vilka bra bilder från vår resa till Göteborg. Jättebra stöd för minnet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS